"ADLİ YARDIM ORTAK PROJESİ" KAPSAMINDA "MÜLTECİ HUKUKU VE ULUSLARARASI KORUMA ONLİNE EĞİTİMİ"

Türkiye Barolar Birliği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği'nin iş birliği ile yürütülmekte olan “Türkiye’de Uluslararası Koruma Başvuru Sahipleri, Statü Sahipleri ve Geçici Koruma Yararlanıcılarının Adalete Erişimlerinin Desteklenmesi Projesi (Adli Yardım Ortak Projesi)" kapsamında 9 Mart 2024 tarihinde avukatlara yönelik olarak “Mülteci Hukuku ve Uluslararası Koruma Online Eğitimi” düzenlenecektir.

2024 yılı Adli Yardım İş Birliği protokolleri uyarınca, projede sürdürülen faaliyetlere dahil olmak isteyen avukatların bu yıl düzenlenecek yenileme eğitimlerine katılmalarının zorunlu olduğu, bu yıl düzenlenecek eğitime katılmayan avukatların TBBapp sistemine girişlerinin mümkün olmayacağı bildirilmiştir.
Eğitime ilişkin detaylı bilgileri içeren eğitim şartnamesi Türkiye Barolar Birliği web sitesinde yayınlanmış olup (https://www.barobirlik.org.tr/Haberler/multeci-hukuku-ve-uluslararasi-koruma cevrimici-egitimi-9-mart-2024-84587) meslektaşlarımıza saygı ile duyurulur.