TOPLUMSAL HAKLAR/TOPLUMSAL OLAYLAR ALANLARINDA STRATEJİK DAVALAMA VE RAPORLAMA EĞİTİMİ YAPILDI

Ankara Barosu Toplumsal Davalar ve Hukuk Araştırmaları Merkezi (TODAM) tarafından 8 Ocak 2022 tarihinde “Toplumsal Haklar/Toplumsal Olaylar Alanlarında Stratejik Davalama ve Raporlama” eğitimi düzenlendi.

Doç. Dr. Dilşad Çiğdem Sever ve TODAM Başkanı Av. Doğan Erkan tarafından verilen eğitime, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mihriban Şentürk, İnsan Hakları Merkezi, Kadın Hakları Merkezi, Gelincik Merkezi, Çocuk Hakları Merkezi, Avukat Hakları Merkezi, İşçi Avukat Hakları Merkezi, Mülteci Hakları Merkezi, Engelli Hakları Merkezi, Hayvan Hakları Merkezi, LGBTİQ+ Hakları Merkezi ve CMK Merkezi üyeleri katıldı. Eğitime katılan konuşmacılara, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mihriban Şentürk tarafından plaket takdim edildi.