TEKLİF

BAROMUZ TARAFINDAN AŞAĞIDA ÖZELLİKLERİ BELİRTİLEN "AVUKAT HAKLARI MERKEZİ BROŞÜR BASIM İŞİ " YAPTIRILACAKTIR.

İLGİLENENLERİN 27 KASIM PAZARTESİ GÜNÜ SAAT:12.00 YE KADAR TEKLİFLERİNİ KAPALI ZARF İÇİNDE IHLAMUR SOKAK NO:1

ADRESİNDE BULUNAN MUHASEBE SERVİSİMİZE İLETMELERİ RİCA OLUNUR.

TEL: 416 72 10

İŞİN ADI Avukat Hakları Merkezi Broşürü MİKTARI 25.000 Adet EBAT A4 (21 x 29.7 cm) SAYFA 1 Yaprak (arkalı önlü) RENK ve BASKI CMYK + Pantone (arkalı önlü) KAĞIT 115 gr. parlak kuşe KIRIM 2 kırım SELEFON Mat selefon (arkalı önlü) DİZGİ ve TASARIM Tarafımıza aittir. İŞİN TESLİM SÜRESİ 5 (beş) iş günüdür. OZALİT İstenmiyor. NOT Süreli olmayan kitap bandrolü matbaa aşamasınca basımevi tarafından uygun şekilde yapıştırılacak olup, Baromuza bu haliyle teslim edilecektir. Bandroller ürün adedine göre Baromuzca imza karşılığı verilecektir. İhaleyi kazanan firma matbaa sertifika no’su ve buna ilişkin matbaa belgesini basım öncesi Baromuza bildirilecek ve teslim edilecektir.