TAZMİNAT.COM İLE YAPILAN ANLAŞMA KAPSAMINDA; 1 OCAK 2022 TARİHİNE KADAR TAZMİNAT.COM SINIRSIZ ÜYELİĞİ MESLEKTAŞLARIMIZA TAHSİS EDİLMİŞTİR

Baromuz ile işçilik alacakları, trafik ve iş kazalarından kaynaklı tazminat hesaplamaları yapan Tazminat.com arasında anlaşma yapılmıştır. Anlaşmaya; Ankara Barosu adına Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Başkan Yardımcısı Av. Kemal Koranel ile Tazminat.com Firmasının yetkilisi Av. Onur Kılıç imza atmıştır. Anlaşma kapsamında; Tazminat.com sınırsız üyeliği 01/01/2022 yılına kadar, Baromuza kayıtlı meslektaşlarımıza ücretsiz olarak tahsis edilmiştir. Stajyer avukatlarımıza ise bir yıllık sınırsız kullanım, ruhsat törenlerinde sertifika ile armağan edilecektir. Ücretsiz üyelik bitiminde dileyen meslektaşlarımız, 01/01/2024 tarihine kadar sınırsız üyeliği güncel fiyatından %50 indirimli olarak kullanabilecektir.
Ücretsiz kullanımdan yararlanabilmeniz için www.tazminat.com web sayfasında bulunan ödeme kısmında yer alan fatura bilgilerinin (kredi kartı bilgileri hariç) kaydedilmesi gereklidir. Ardından "Sınırsız Kullanım" Paketini seçmelisiniz. Tarafınıza kısa mesaj yolu ile gönderilen tek kullanımlık özel kodu, ödeme sayfasında bulunan kampanya kodu sekmesine yazıp, uygula tuşuna basmanız gerekmektedir.
Meslektaşlarımıza saygı ile duyurulur.
Tazminat.com Teknik Destek Hattı : 08508886580