SEREBRAL PALSİ NEDİR ETKİNLİĞİ YAPILDI

Ankara Barosu Staj Kurulu Kültür ve Sanat Alt Kurulu ile Serebral Palsili Çocuklar Derneği (SERÇEV) tarafından düzenlenen Serebral Palsi Nedir konulu tanıtım semineri ve empati çalışması, 25 Şubat 2017 Cumartesi günü yapıldı.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) gerçekleştirilen etkinlikte SERÇEV yöneticileri ve serebral palsi hastaları, etkinliğe katılan avukat ve stajyer avukatlara hastalık hakkında bilgi verdiler. Serebral palsi hastalarının günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları uygulamalı olarak anlattılar.

Etkinliğe, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı ve Staj Kurulu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi Av. Erinç Sağkan ve Staj Kurulu Başkanı Av. Taner Ünlü ile SERÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Sinem Ersoy da katıldı.

TARİH: 25 Şubat 2017
YER: ABEM