DUYURU

Ankara Barosu Toplumsal Dava ve Hukuk Araştırmaları Merkezi’nce düzenlenen “Toplumsal olay/Toplumsal Dava Raporlama Eğitimi”, 2 Kasım 2019 tarihinde ABEM’de gerçekleştirildi.
İnsan hakları alanında raporlamanın, raporlama ilkelerinin, dikkat edilmesi gereken hususların ve uluslararası örgütlerde raporlamanın anlatıldığı eğitime  Ankara Barosu Toplumsal Dava ve Hukuk Araştırmaları Merkezi’nden, İnsan Hakları Merkezi’nden, Avukat Hakları Merkezi’nden, Çocuk Hakları Merkez’nden, Mülteci Hakları Merkezi’nden, LGBTİQ+ Hakları Merkezi’nden, Kadın Hakları Merkezi’nden, CMK Merkezi’nden, Hayvan Hakları Merkezi’nden ve Gelincik Merkezi’nden meslektaşlarımız katıldı.
Ardından eğitime katılan konuşmacılara ve meslektaşlarımıza katılım belgeleri ile plaketleri Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel tarafından verildi.