DUYURU

Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri İle İletişim ve İşbirliği Kurulu tarafından düzenlenen “Bilişim Hukuku Semineri”, 2 Kasım 2019 Cumartesi günü, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Seminerin açılış konuşmasını Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel yaptı.
Seminere konuşmacı olarak Ankara Barosu Bilişim Hukuku Kurulu Başkanı Av. Çağatay Cengiz, Cumhuriyet Savcısı Mahmut Kaan Yüksel, Ankara Barosu Sermaye Piyasası ve Finans Hukuku Kurulu Başkanı Av. Oğuz Evren Kılıç katıldı.
Seminerde, Bilişim hukuku, yapay zeka, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, bilişim suçları kripto para piyasası ve hukuki yönleri konularında bilgiler verildi. Yedi yüzün üzerinde meslektaşımızın ve CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın katılımıyla gerçekleşen seminerin sonunda  Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel konuşmacılara plaket takdim etti.