BİYONİK KULAĞI ANLATIYORUZ PANELİ YAPILDI

Ankara Barosu Engelli Hakları Merkezi, Atılım Üniversitesi ve Biyonik Kulaklı Çocuklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile Biyonik Kulak Paneli gerçekleştirildi. Panelde, biyonik kulak kullanıcılarının yasal mevzuattan kaynaklanan sorunları ve çözüm onerileri konuşuldu. Engelli bireylerin hak temelli mücadelelerinde, adalete erişimlerini iyileştirmek için proje kapsamında atılan adımlar ile amaçlanan hedefler üzerinde duruldu. Ankara Barosu yönetim kurulu üyesi Av.Burcu Mine Gargın'ın yönettiği panelin açılış konuşmasını Engelli Hakları Merkezi başkanı Av. Merve Bayram yaptı. Panele, Engelsiz Adalet Proje ortağı Atılım Üniversitesi'nden dekan yardımcısı Doç. Dr. Çiğdem Sever, Biyo-Der Başkanı Hatice Çankır ile Doç. Dr. Bülent Gündüz, Dr. Odyolog Şenay Altınay, Av. Bülent Seyhan, Ankara Barosu Gelincik Merkezi Başkanı Av. Aslı Koçak Arıhan ve Aslı Sarı konuşmacı olarak katıldı.