DUYURU

Ankara Barosu ile sendikalaşan Baro İktisadi İşletme personellerini temsil eden Tez-Koop-İş Sendikası arasında ilk defa toplu iş sözleşmesi imzalandı.

20.06.2022 tarihinde Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen imza töreninde sözleşmeyi, Ankara Barosu adına Ankara Barosu Başkanı Av. Mehmet Eren Turan, Genel Sekreteri Av. Emrah Acar ve İşletmelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Zekiye Avcı; Tez-Koop-İş Sendikası adına ise Tez-Koop-İş Sendikası Genel Sekreteri Hakan Bozkurt, Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Kirman, Genel  Toplu İş Sözleşmesi Uzmanı Merve Şahin imzaladı.

İmza töreninde Ankara Barosu Muhasebe Müdürü Murat Çelik ile 1 No’lu Şube Disiplin Kurulu Üyesi Tamer Babuz ve Tez-Koop-İş Sendikası İktisadi İşletme Temsilcisi Bünyamin Köse hazır bulundu. Sözleşmenin, Baro Başkanlığımıza ve İktisadi İşletme çalışanlarımıza hayırlı olmasını dileriz.