ANKARA BAROSU STAJYER AVUKATLARI ANNELER GÜNÜNÜ HUZUREVLERİNDE KUTLADI

Ankara Barosu Staj Kurulu Grup Sözcüleri Alt Kurulu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri dahilinde, 14 Mayıs 2017 tarihinde Anneler Günü kutlaması için Ankara’da bulunan huzurevlerine ziyaretler gerçekleştirilmiştir.

Bu kapsamda 75. Yıl Huzur Evi, Seyranbağları Huzur Evi, Ümitköy Huzur Evi ve Gicik Huzur Evi, Stajyer Avukatlar tarafından “geçmiş ile geleceği bugünün umuduyla bir araya getiriyoruz” şiarıyla ziyaret edilmiş ve Anneler Günü hem stajyer avukatlar hem de huzurevi sakinleri için daha anlamlı bir şekilde kutlanmıştır.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğe ışık tutan sözlerinde ifade edildiği üzere; “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur".

TARİH: 14 Mayıs 2017
YER: Gicik, Seyranbağları, 75. Yıl ve Ümitköy Huzurevi