ANKARA BAROSU ÇOCUK HAKLARI ÇALIŞTAYI 2022 GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi’nin düzenlediği “Ankara Barosu Çocuk Hakları Çalıştayı 2022”, birçok baro başkanlığından temsilcilerin de katılımlarıyla, 23-24 Nisan 2022 tarihlerinde ABEM Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış konuşmasını Ankara Barosu Başkanı Av. Mehmet Eren Turan yaptı.

Üç oturum olarak gerçekleşen etkinliğin moderatörlüğünü Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Hilal Çelik, Çocuk Hakları Merkezi Başkan Yardımcısı Av. Hatice Özlem Turgut ve Bilişim Teknoloji ve Hukuk Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Güneş Burma üstlendi.

Etkinliğe konuşmacı olarak Doç. Dr. Ömer Faik Anlı, Prof. Dr. Dolunay Şenol, Prof. Dr. Sedat Sever, Dr. Şahin Bayzan, Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanlık Müşaviri Tuğba Yiğit, Ankara Bilişim Suçları Soruşturma Bürosu Cumhuriyet Savcısı Mahmut Kaan Yüksel, Prof. Dr. Devrim Güngör, Doç. Dr. Selma Tural Hesapçıoğlu ve Dr. Erhan Güven katıldı.

Etkinliği, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Dr. Mahcemal Seyhan, Genel Sekreteri Av. Emrah Acar, Saymanı Av. Zafer Doğan Bilgin, Yönetim Kurulu Üyelerinden Av. Zekiye Avcı, Av. Oğuz Atasoy ve Av. Alican Ertaş ile meslektaşlarımız izledi.

Etkinliğin sonunda konuşmacılara değerli katkılarından dolayı plaketlerini Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Emrah Acar, Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Hilal Çelik, Başkan Yardımcıları Av. Rojda Aloğlu ve Av. Aylin Sakarya takdim etti.