2017 ANAYASA DEĞİŞİKLİKLERİ REFERANDUMU ULUSLARARASI SEMPOZYUMU BİTTİ

Ankara Barosu tarafından düzenlenen 2017 Anayasa Değişiklikleri Referandumu Uluslararası Sempozyumu, 25 Mart 2017 Cumartesi günü Point Hotel’de gerçekleştirilen iki ayrı oturumla son buldu.

Sempozyumun ikinci gününde, Anayasa Hukuku Bakımından 6771 Sayılı Kanun - 2 ve İdare Hukuku Bakımından 6771 Sayılı Kanun oturumları yapıldı.

Moderatörlüğünü Dr. Av. Mustafa Bayram Mısır’ın üstlendiği Anayasa Hukuku Bakımından 6771 Sayılı Kanun - 2 oturumuna Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ece Göztepe, Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Yücel ve Dr. İlker Gökhan Şen, konuşmacı olarak katıldı.

Moderatörlüğünü Ankara Barosu ve Anayasa Mahkemesi’nin önceki başkanlarından Av. Yekta Güngör Özden’in üstlendiği İdare Hukuku Bakımından 6771 Sayılı Kanun oturumunda ise Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Günday, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zehreddin Aslan ve Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Artuk Ardıçoğlu konuştu.

Sempozyumun ikinci gününde gerçekleştirilen oturumları Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Saymanı Av. Evrim Dost, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Çağrı Ayhan Şenel ve Avukatlık ve Staj Akademisi (AVSA) Başkanı Av. Samiye Eyuboğlu da izledi.

TARİH: 25 Mart 2017
YER: Point Hotel Ankara