Gönüllü Avukat Kayıt Formu

Bilgilendirme
Bu formu doldurarak bizimle paylaştığınız bilgileriniz, sizinle iletişime geçebilmemiz amacıyla kullanılacaktır. Bu form ile vermiş olduğunuz bilgiler, Ankara Barosu Başkanlığı tarafından, 24 Haziran 2018 tarihinde ve (ikinci tura kalınması halinde) 08Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan seçimlerde sandık güvenliğinin sağlanması amacıyla gönüllü avukat listesi oluşturulması için kullanılacaktır. Kişisel veriler, online olarak toplanacak ve işlenmek üzere “Sensiz Olmaz Hareketi” ile paylaşılacaktır. Gönüllü olarak iş bu kayıt formunu dolduran her katılımcının, kişisel verileri ile ilgili 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. Maddesi’nde belirtilen haklarını kullanma hakkı saklıdır. Lütfen formu doldurmadan önce www.ankarabarosu.org.tr de yer alan Gizlilik Politikasını okuyun. BU SİTEDE VERMİŞ OLDUĞUM BİLGİLERİN SADECE 24 HAZİRAN 2018 VE 08 TEMMUZ 2018 TARİHLERİNDE YAPILACAK SEÇİMLER İÇİN KULLANILMASINI VE “SENSİZ OLMAZ HAREKETİ” İLE PAYLAŞILMASINI KABUL EDİYORUM.
IP : 52.91.90.122

Kayıt Formu
Adınız
Soyadınız
Cinsiyetiniz

e Posta

İl

İlçe
İkamet ettiğiniz ilçe dışında, hangi ilçelerde görev alabilirsiniz ?
Daha önce seçim/sandık güvenliği görevi yaptınız mı ?
Seçim güvenliği eğitimi aldınız mı ?
Yaşınız ?

Gizlilik Politikası

Söz konusu paylaşılan kişisel bilgiler, Avukatların tercih ettiği tüm siyasi Partilerle paylaşılabilir.

Gizlilik Politikanızı okudum. Kabul ediyorum.