Gönüllü Avukat Kayıt Formu

Bilgilendirme
Bu formu doldurarak bizimle paylaştığınız bilgileriniz, sizinle iletişime geçebilmemiz amacıyla kullanılacaktır. Bu form ile vermiş olduğunuz bilgiler, Ankara Barosu Başkanlığı tarafından, 23 Haziran 2019 tarihinde tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde sandık güvenliğinin sağlanması amacıyla gönüllü avukat listesi oluşturulması için kullanılacaktır. Gönüllü olarak iş bu kayıt formunu dolduran her katılımcının, kişisel verileri ile ilgili 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. Maddesi’nde belirtilen haklarını kullanma hakkı saklıdır. Lütfen formu doldurmadan önce www.ankarabarosu.org.tr de yer alan Gizlilik Politikasını okuyun. BU SİTEDE VERMİŞ OLDUĞUM BİLGİLERİN SADECE 23 HAZİRAN 2019 TARİHİNDE YAPILACAK İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ İÇİN KULLANILMASINI KABUL EDİYORUM.
IP : 18.205.109.152

Kayıt Formu
Adınız
Soyadınız
Cinsiyetiniz

e Posta

Yaşınız ?

Gizlilik Politikası

Söz konusu paylaşılan kişisel bilgiler, Avukatların tercih ettiği tüm siyasi Partilerle paylaşılabilir.

Gizlilik Politikanızı okudum. Kabul ediyorum.