AKYURT, BALA, BEYPAZARI, ÇUBUK, ELMADAĞ, HAYMANA, KAHRAMANKAZAN, KALECİK, KIZILCAHAMAM, NALLIHAN, ŞEREFLİKOÇHİSAR İLÇELERİNDE OFİSİ BULUNAN MESLEKTAŞLARIMIZIN OFİSLERİ BAROMUZCA ÜCRETSİZ OLARAK DEZENFEKTE ETTİRİLECEKTİR

Üyelerimizin salgından etkilenme riskini en aza indirebilmek amacıyla,  Akyurt, Bala, Beypazarı, Çubuk, Elmadağ, Haymana, Kahramankazan, Kalecik, Kızılcahamam, Nallıhan, Şereflikoçhisar ilçelerinde ofisi bulunan meslektaşlarımızın ofisleri Baromuz tarafından ücretsiz olarak dezenfekte ettirilecektir.  Başvuruda bulunmak isteyen meslektaşlarımızın  ad-soyad, sicil, büro adresleri ve irtibat numaralarını ankarabarosu@ankarabarosu.org.tr mail adresine bildirmeleri gerekmektedir.  Meslektaşlarımıza saygı ile duyurulur.