UYAP AVUKAT PORTAL, UYAP DOKÜMAN EDİTÖRÜ: E-İMZA, MOBİL İMZA, E-TEBLİGAT, E-DURUŞMA VE CELSE EĞİTİMİ YAPILDI

Ankara Barosu Avukatlık ve Staj Akademisi tarafından düzenlenen “UYAP Avukat Portal, UYAP Doküman Editörü: E-imza, Mobil İmza, E-Tebligat, E-Duruşma ve Celse Eğitimi” 5 Aralık 2021 tarihinde Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde sona erdi.

Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Kemal Koranel, Yönetim Kurulu Üyelerinden Av. Zekiye Avcı, Av. Oğuz Atasoy, Av. Emrah Acar,  AVSA Başkanı Av. Çağrı Ayhan Şenel, eğitim bitiminde eğitime katılan katılımcılara sertifikalarını verdi.

Eğitime katkılarından dolayı  Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Kemal Koranel  tarafından Av. Umut Şeker’e teşekkür plaketi takdim edildi.