TÜRK DİLİ KONUŞAN AVUKATLAR ATA´NIN HUZURUNDA

Balkanlar, Kafkaslar ve Orta Asya'da bulunan dost ve kardeş ülkelerin avukat örgütlerinin katılımıyla kurulan Türk Dili Konuşan ve Akraba Ülkeler Avukat Örgütleri Birliği'nin (TÜRK-AV) temsilcileri, 9 Kasım 2017 Perşembe günü Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

TÜRK-AV Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde gerçekleştirilen ziyarette, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Genel Sekreteri Av. Aşkın Demir, Saymanı Av. Evrim Dost, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Hamit Baykara, Av. Kemal Koranel, Av. Şırahbil Emre Acer, Av. Özgür Ökmen, Av. Birgül Tavşan Kayıran ve Av. Çağrı Ayhan Şenel de hazır bulundu.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı ve TÜRK-AV Genel Sekreteri Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, TÜRK-AV adına Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sunup saygı duruşunda bulundu ve Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

TARİH: 9 Kasım 2017

YER: Anıtkabir