TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ STAJYER AVUKATLAR TÜRKİYE KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASININ İÇ ANADOLU BÖLGESİ YARIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Barolar Birliği Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışmasının İç Anadolu Bölgesi Yarışmaları, Baromuzun ev sahipliğinde 11-12 Haziran 2022 tarihlerinde ABEM Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yarışmanın final duruşmasında Eskişehir Barosu ile karşılaşan Baromuz bölge ikincisi oldu.Yarışmaya Baromuzu temsilen Stajyer Avukatlardan Gökçen Kılıç, Ozan Kabagöz, Elif Gökçe Arıkoğlu ve Afranur Aslancan katıldı.

Baromuzu başarıyla temsil eden takımımıza kutluyor, takım çalıştırıcılarından Av. Saliha Savaşkan ve Av. Naci Kunter Bozkurt’a, Staj Kurulu Başkanımız Av. Tuba Berrak Ünal’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.