TÜRKİYE’DE ALTERNATİF UYUŞMAZLIK ÇÖZÜM YOLLARININ GELİŞTİRİLMESİ AVRUPA BİRLİĞİ-AVRUPA KONSEYİ PROJESİ OLAN UZLAŞTIRMA MEKANİZMASININ İZLENMESİNİN SAĞLANMASI KONULU ORTAK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“Türkiye’de Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yollarının Geliştirilmesi” Avrupa Birliği-Avrupa Konseyi Projesi olan “Uzlaştırma mekanizmasının izlenmesinin sağlanması” faaliyeti kapsamında ortak toplantı Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde düzenlendi.

Toplantıya, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Kemal Koranel, Saymanı Av. Zafer Doğan Bilgin, Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Başkanı Av. Okşan Gülşen Uz, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdür Yardımcısı Orhan Cüni,  Alternatif Çözümler Daire Başkanı Merve Özcan, Tetik hakimlerden Rukiye İpek Yılmaz ve Seda Kalyoncu, Avrupa Konseyi Kıdemli Proje Sorumlusu Bilge Filiz,  Proje Asistanı Kıvılcım Subaşı, Proje Dil Asistani Özkan Hamarat, yabancı uzman Adi Gavrila ile ulusal uzmanlardan Ferda Eser, Prof. Dr. Çetin Arslan katıldı.