TOBB ETÜ´DEN ANKARA BAROSU´NA KAYITLI AVUKATLARA İNDİRİMLİ UZLAŞTIRMACI EĞİTİMİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Ankara Barosu ile TOBB ETÜ arasında imzalanan işbirliği protokolü uyarınca Ankara Barosu'na kayıtlı avukatlara indirimli Uzlaştırmacı Eğitimi vermeye başladı.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde (ABEM) verilen eğitimin ilk etabı, 9 - 26 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Uzlaştırmacı Eğitimi'nin ilk etabına katılan avukatlara sertifikaları, 16 Kasım 2017 Perşembe günü ABEM'de düzenlenen törende verildi.

Sertifika törenine, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Saymanı Av. Evrim Dost, TOBB ETÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çiğdem Kırca ve Adalet Bakanlığı Cezada Alternatif Çözümler Daire Başkanı Orhan Cüni de katıldı.

TARİH: 16 Kasım 2017

YER: ABEM