TBB STAJYER AVUKATLAR TÜRKİYE KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASININ İÇ ANADOLU BÖLGESİ YARIŞMALARINDA BAROMUZU BAŞARIYLA TEMSİL EDEN TAKIMIMIZDAN ANKARA BAROSU BAŞKANI AV. MEHMET EREN TURAN´A ZİYARET

Türkiye Barolar Birliği Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışmasının İç Anadolu Bölgesi Yarışmalarında Baromuzu başarıyla temsil eden takımımızdan Stj. Av. Ozan Kabagöz, Stj. Av. Gökçen Kılıç, Stj. Av. Elif Gökçe Arıkoğlu, Stj. Av. Afranur Aslancan ile takım çalıştırıcılarından Av. Saliha Savaşkan ve Av. Naci Kunter Bozkurt, 17 Haziran 2022 tarihinde  Ankara Barosu Başkanı Av. Mehmet Eren Turan’ı makamında ziyaret ederek, kazandıkları ikincilik ödülünü takdim etti.

Ziyarette, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Dr. Mahcemal Seyhan, Genel Sekreteri Av. Emrah Acar ve Staj Kurulu Başkanı Av. Tuba Berrak Ünal hazır bulundu.