STAJYER AVUKATLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI SONUÇLANDI

Ankara Barosu Staj Kurulu, Stajyer Avukatlar Arası Futbol Turnuvası düzenledi.

5 Mayıs – 4 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvaya, 42 takım katıldı. Turnuvanın yarı final ve final maçları, 4 Haziran 2017 Pazar günü oynandı.

Yarı final ve final maçları öncesinde kadın stajyer avukatlar ve staj danışmanı avukatlar, birer gösteri maçı yaptı. Danışman avukatların gösteri maçında Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Özgür Ökmen ve Staj Kurulu Başkanı Av. Taner Ünlü de top koşturdu.

FİFA kokartlı eski hakemlerden Av. Cem Papila’nın yönettiği final maçının başlama vuruşunu, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan yaptı.

Yarı final ve final maçları sonucunda 33. Staj Grubu birinci, 18. Staj Grubu ikinci ve 5. Staj Grubu üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Av. Erinç Sağkan verdi.

Yarı final ve final maçlarını, Ankara Barosu Saymanı Av. Evrim Dost ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Çağrı Ayhan Şenel de izledi.

TARİH: 5 Mayıs – 4 Haziran 2017