STAJYER AVUKATLAR 19 MAYIS’I SAMSUN’DA KUTLADILAR

Ankara Barosu Staj Kurulu Grup Sözcüleri Alt Kurulu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Samsun’da kutladı.

Grup Sözcüleri Alt Kurulu’ndan 21 stajyer avukat, 19 – 20 Mayıs 2017 tarihlerinde, Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı için Anadolu’ya ilk adımını attığı Samsun’u ziyaret etti.

Grup Sözcüleri Grubu’ndan sorumlu Staj Danışmanı Av. Gönül Apaydın’ın nezaret ettiği stajyer avukatlar, Samsun Belediye Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na Ankara Barosu adına çelenk sundular.

Burada bir açıklama yapan stajyer avukatlar, “48 kişiyle 'kurtuluş' yolunun önderi olarak Samsun'a attığınız ilk adımı aynı cüret ve cesaretle takip eden milyonlarız. Davanıza sözümüzdür: Bu mücadelenin yılmaz savunucularıyız” mesajı verdiler.

Daha sonra Atatürk’ü Samsun’a götüren Bandırma Vapuru’nu ziyaret eden stajyer avukatlar, kentteki bayram kutlamalarına da katıldılar.

TARİH: 19 – 20 Mayıs 2017

YER: Samsun