SİNCAN CEZAEVİ DURUŞMA SALONU´NDAKİ AVUKAT VESTİYERİ HİZMETE GİRDİ

Ankara Barosu, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalar için Sincan Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi’nde yapılan duruşma salonunda avukatların zorluk çekmemesi için gerekli tüm önlemleri aldı.

Ankara Barosu Başkanlığı, duruşma salonunda kendisine tahsis edilen vestiyeri, darbe davalarında görev alacak avukatların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde ‘çalışma ve dinlenme salonu’ olarak tefriş etti.

Vestiyere yerleştirilen dört adet bilgisayar, iki adet yazıcı, 200 adet cübbe, 10 adet sandalye ve kırtasiye malzemeleri, yeni yapılan duruşma salonunda görülecek darbe davalarının başlamasına bir gün kala avukatların hizmetine sunuldu.

Ankara Barosu Başkanlığı, avukatlara yardımcı olması için söz konusu çalışma ve dinlenme salonunda bir de personel görevlendirdi.

TARİH: 27 Şubat 2017
YER: Sincan Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi Duruşma Salonu