SINAİ MÜLKİYET KANUNU İLE ENDÜSTRİYEL TASARIM HUKUKU ALANINDA GETİRİLEN YENİLİKLER KONULU EĞİTİM ÇALIŞMASI YAPILDI

Ankara Barosu FMR Hukuku Kurulu tarafından düzenlenen 6769 Sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu ile Endüstriyel Tasarım Hukuku Alanında Getirilen Yenilikler konulu eğitim çalışması, 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) gerçekleştirildi.

Eğitim çalışmasının açış konuşmasını, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Birgül Tavşan Kayıran yaptı.

Moderatörlüğünü FMR Hukuku Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Servet Batuhan Bilgin’in üstlendiği eğitim çalışmasına, Ankara Barosu’ndan Av. Berkem Ertem ile Türk Patent ve Marka Kurumu Avukatı Adem Sarıpınar konuşmacı olarak katıldı.

TARİH: 17 Mayıs 2017
YER: ABEM