ŞİİR VE ÖYKÜ YARIŞMASINI KAZANANLAR ÖDÜLLERİNİ ŞİİR AKŞAMLARI – 3 ETKİNLİĞİNDE ALDILAR

Ankara Barosu Sanat Kurulu tarafından düzenlenen Şiir Akşamları – 3 etkinliği, 19 Ekim 2017 Perşembe günü Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Av. Gülderen Şahin’in üstlendiği etkinlikte, şair avukatlar kendi şiirlerini seslendirdiler. Yoğun ilgi gören etkinliği, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Birgül Tavşan Kayıran da izledi.

Etkinliğin ardından, Sanat Kurulu tarafından düzenlenen Şiir ve Öykü Yarışması’nın ödül töreni yapıldı.

Şiir yarışmasında özendirme ödülüne layık görülen Av. Tuğçe Demir, Av. Ömer Akçay ve Av. Günnur Altıok Erol ile öykü yarışmasının birincisi Av. Cemal Yıldız, ikincisi Av. Efe Can Karabulut, üçüncüleri Av. Merve Elif Yıldız ve Av. Gülcan Büyükçatı, ödüllerini Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Birgül Tavşan Kayıran’ın elinden aldılar.

TARİH: 19 Ekim 2017

YER: ABEM