SEYEV’DEN ANKARA BAROSU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Seda Yekeler Eğitim Vakfı (SEYEV) Yönetim Kurulu Başkanı ve Yekeler Group Kurucusu Seda Yekeler, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’ı 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü makamında ziyaret etti.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) gerçekleşen ziyarette Seda Yekeler, SEYEV’in Emirler Köyü’ndeki Emirler Kesik Kavak İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrencilerin yabancı dil öğrenebilmesi için düzenlediği Eğitime Bir Ses Ver adlı Ahmet Baran Konseri’ne Ankara Barosu’nun sunduğu katkı dolayısıyla Av. Hakan Canduran’a teşekkür sertifikası verdi.

Ziyarette Seda Yekeler’e, Yekeler Group Genel Müdürü Tuna Yekeler, Yekeler Group Koordinatörü Yusuf Demir ve SEYEV Koordinatörü Bige Özaltay eşlik etti.

Ziyarette, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyeleri Av. Özgür Ökmen ve Av. Çağrı Ayhan Şenel de hazır bulundu.

TARİH: 31 Mayıs 2017
YER: ABEM