SAĞLIK HUKUKU UYGULAMALARI EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI

Ankara Barosu Sağlık Hukuku Kurulu ve Eskişehir Barosu işbirliği ile düzenlenen  “Sağlık Hukuku Uygulamaları” konulu eğitim semineri, 17 Mayıs 2019 Cuma günü, Eskişehir Barosu Konferans Salonu'nda çevre illerden hukukçu ve hekimlerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Eskişehir Barosu Saymanı Av. Çağrı Yücel ve Eskişehir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yusuf Özcan moderatörlüğünde iki oturumda gerçekleşen seminerde Ankara Barosu Sağlık Hukuku Kurulu Başkanı Av. Berna Özpınar Gümrükçüoğlu tarafından "Hastanın Müracaat, Şikayet ve Dava Hakkı",  Ankara Barosu Sağlık Hukuku Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Ece Sindel tarafından "Sağlık Hakkı - Hekimin Özen Yükümlülüğü", Ankara Barosu Sağlık Hukuku Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Jülide Soybaş tarafından "Sağlık Çalışanlarının Cezai Sorumluluğu", Ankara Barosu Sağlık Hukuku Kurulu Üyesi Av. Bülent Dağsalı tarafından "İnsan Haysiyeti ve Özel Yaşam Bağlamında Kişisel Sağlık Verileri" konuları anlatıldı.