MUSTAFA KEMAL PAŞA`YLA SAMSUNA DOĞRU KONULU SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ankara Barosu Staj Kurulu ve Genç Avukatlar Kurulu tarafından “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri” kapsamında ilk olarak düzenlenen  “Mustafa Kemal Paşa’yla Samsuna Doğru” konulu sunum,  11 Mayıs 2022 tarihinde ABEM Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sunumu Ankara Barosu Staj Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Erkan Güçavlı’nın üstlendiği etkinliğin açılış konuşmasını Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Dr. Mahcemal Seyhan yaptı. Etkinliğe konuşmacı olarak Stj. Av. Gizem Sevimsoy ve Stj. Av. Betül Yava katıldı.

Etkinliği Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Emrah Acar, Yönetim Kurulu Üyelerinden Av. Mihriban Şentürk, Av. Fatma Önal, Av. Zekiye Avcı, Av. Oğuz Atasoy ve Av. İnanç Görür ile meslektaşlarımız izledi.