MESLEK YAŞAMI BOYUNCA HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ, YARGI BAĞIMSIZLIĞI VE MESLEK ETİĞİ İÇİN YILMADAN MÜCADELE VERMİŞ, ANKARA BAROSU VE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ ÖNCEKİ BAŞKANLARINDAN AV. ÖZDEMİR ÖZOK KABRİ BAŞINDA ANILDI

Meslek yaşamı boyunca hukukun üstünlüğü için yılmadan mücadele vermiş, bu yolda elini taşın altından bir gün olsun çekmemiş, yargı bağımsızlığına ve meslek etiğine verdiği önemi hayatının her aşamasında göstermiş, Ankara Barosu ve Türkiye Barolar Birliği önceki Başkanlarından Av. Özdemir Özok, 24 Nisan 2022 tarihinde Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından kabri başında düzenlenen törenle  anıldı.

Anma törenine Ankara Barosu adına Ankara Barosu Başkanı Av. Mehmet Eren Turan, Genel Sekreteri Av. Emrah Acar, Saymanı Av. Zafer Doğan Bilgin, Yönetim Kurulu Üyelerinden Av. Fatma Önal, Av. Zekiye Avcı ve Av. Oğuz Atasoy katıldı.

Ayrıca törende Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ve birçok meslektaşımız hazır bulundu.