MESLEKTAŞLARIMIZ, STAJYER AVUKAT MESLEKTAŞLARIMIZ VE YAKINLARINA; KONUT VE OFİSLERİNDE COVİD19 PCR SÜRÜNTÜ TESTİ, ANTİKOR TESTİ, KAN TETKİKLERİ, AYRICA HEKİM TARAFINDAN GEREKLİ GÖRÜLMESİ HALİNDE EVLERİNDE RÖNTGEN ÇEKİLMESİ OLANAĞI SAĞLANMIŞTIR

Meslektaşlarımızın, Stajyer Avukat Meslektaşlarımızın ve birinci derece yakınlarının pandemi döneminde temel sağlık hizmetlerine kolay ve hızlı erişebilmelerini sağlamak amacıyla Ankara Barosu meslektaşlarının yanındadır. Bu doğrultuda ;

1 - ANKARA BAROSU TABİPLİKLERİ KURULMUŞTUR

Ankara Barosu Tabipliklerinde; Meslektaşlarımızın, Stajyer Avukat Meslektaşlarımızın ve birinci derece yakınlarının, her türlü sağlık sorunları için görevli tabiplerimiz tarafından verilecek danışmanlık hizmetinin yanında, birinci basamak muayene ve tedavi hizmetleri verilmektedir.

-Ankara Merkez Adliyesi’nde (Ankara Adliyesi Sağlık Ünitesi Binası, Ankara Adliyesi C Kapısı Karşısı) hafta içi her gün 10:00- 14:00 saatleri arasında,

-Batı Adliyesi’nde (giriş kat Baro avukat odası karşısı) Salı günleri 09:00-12:30 saatleri arasında,

-Dışkapı Adliyesi’nde (giriş kat eski Baro avukat odası) Perşembe günleri 09:00-12:30 saatleri arasında tabiplik hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

2- ANKARA BAROSU SAĞLIK DESTEK HATTI KURULMUŞTUR

Ankara Barosu Sağlık Destek Hattı; Ankara Barosu ve ABAYS işbirliğiyle pazar günleri hariç, haftanın 6 günü 09:00 - 22:00 saatleri arasında olmak üzere hizmete devam etmektedir. Ankara Barosu Danışman Doktorumuza 05380461270 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

3 –  MESLEKTAŞLARIMIZ, STAJYER AVUKAT MESLEKTAŞLARIMIZ VE YAKINLARINA; KONUT VE OFİSLERİNDE COVİD19 PCR SÜRÜNTÜ TESTİ, ANTİKOR TESTİ, KAN TETKİKLERİ, AYRICA BAROMUZ DOKTORU VEYA ÜÇÜNCÜ BİR HEKİM TARAFINDAN GEREKLİ GÖRÜLMESİ HALİNDE EVLERİNDE RÖNTGEN ÇEKİLMESİ OLANAĞI SAĞLANMIŞTIR

- Merkez ilçelerde bulunan meslektaşlarımızın ve yakınlarının (Sincan ve Pursaklar dahil olmak üzere) test talepleri pazar günü hariç olmak üzere haftanın 6 günü, 09:00-19:00 saatleri arasında, talepte bulunulmasını müteakip 3 saat içerisinde karşılanmakta, sonuçlar en geç 6 saat içerisinde verilmektedir. Saat 18:00’den sonra uygulanacak test sonuçları ertesi gün öğlene kadar verilecektir.

- Ayaş, Akyurt, Bala, Beypazarı, Çubuk, Çamlıdere, Elmadağ, Güdül, Haymana, Kahramankazan, Kalecik, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı, Şereflikoçhisar ilçelerimizde bulunan meslektaşlarımızın ve yakınlarının test talepleri; pazar günü hariç olmak üzere haftanın 6 günü, 09:00-18:00 saatleri arasında karşılanacaktır. Saat 15:00’e kadar talepte bulunulması halinde aynı gün içerisinde test işlemi yapılacak ve sonucu teslim edilecek, saat 15:00’ten sonra saat 18:00’e kadar talepte bulunulması halinde aynı gün içerisinde test işlemi yapılacak, test sonuçları ertesi gün öğlene kadar verilecektir.

Meslektaşlarımız ve yakınları; PCR Sürüntü Testi hizmetinden 125 TL + KDV, Yurt Dışı Çıkış PCR Testi hizmetinden 150 TL + KDV, Antikor Testi hizmetinden 120 TL + KDV bedel ile, laboratuvarda yapılan diğer kan tetkiklerinden SUT*3 bedel ile, adresten alınan diğer kan tetkiklerinden SUT*4 bedel ile, hekimin gerekli görmesi halinde evde verilen röntgen hizmetinden yukarıda belirtilen merkez ilçeler için 150 TL + KDV bedel ile, yukarıda belirtilen merkez dışı ilçeler için 200 TL + KDV bedel ile faydalanabileceklerdir.

Test Talepleri İçin:

Ankara Barosu Sağlık Destek Hattı : 05380461270