ETKİNLİK

SERTİFİKA PROGRAMI KONTENJANIMIZ DOLMUŞTUR.

İLGİSİ İÇİN MESLEKTAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Programa katılım Şartları:

- Eğitim programı, 50 şer dakikalık, toplamda 28 dersten oluşmaktadır.

- Program sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Bunun için programın en az %80 ine katılmak zorunludur.

- Katılım ücretine, eğitim programı, eğitim materyalleri, eğitim süresince öğle yemeği, çay ve kahve ikramları dahildir.

- Eğitim ücret iadesi  kesinlikle yapılamamaktadır. Eğitimlere, katılımcılar dışında misafir alınmayacaktır.

- Ankara Barosu Avukatlık ve Staj Akademisinin, program ve koşullarda değişiklik yapma hakkı saklıdır.

- Ödemeler, elden veya ilanda belirtilen banka hesap numarasına yapılarak, başvuru formuna gerekli bilgilerin eklenmesi suretiyle Baro kalemine elden ya da faks yolu ile yapılacaktır.

- Başvurular en geç, 24.2.2017 tarihi mesai saati bitimine kadar yapılabilecektir.