LÖSANTE’DEN ABAYS’LI AVUKATLARA AYRICALIKLI SAĞLIK HİZMETİ

Ankara Barosu Avukatları Yardımlaşma Sandığı (ABAYS), Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi ile sağlık hizmetleri sunumuna ilişkin protokol imzaladı.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) 12 Temmuz 2017 Çarşamba günü gerçekleştirilen imza töreninde protokole ABAYS adına Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran ve ABAYS Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hamit Baykara, Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi adına da Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Üstün Ezer ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İhsan Pelen imza koydu.

Protokol uyarınca ABAYS üyesi avukatlar ve bakmakla yükümlü oldukları kişiler, tüm ayaktaki tedavi hizmetlerini SUT yasal fark fiyatı üzerinden indirimli olarak alabilecekler ve sağlık hizmetine ilişkin harcamalarının yüzde 100 oranında geri ödemesinden faydalanabilecekler.

TARİH: 12 Temmuz 2017
YER: ABEM