İSTAC ANKARA BAROSU´NDA İRTİBAT BÜROSU AÇACAK

Ankara Barosu ve İstanbul Tahkim Merkezi (İSTAC), işbirliği protokolü imzaladı. Protokol uyarınca Ankara Barosu bünyesinde İSTAC Ankara İrtibat Bürosu kurulacak.

İşbirliği protokolüne Ankara Barosu adına Başkan Av. Hakan Canduran ve İSTAC adına Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ziya Akıncı imza koydu.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) 29 Kasım 2017 Çarşamba günü gerçekleştirilen imza töreninde, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Genel Sekreteri Av. Aşkın Demir, Saymanı Av. Evrim Dost, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ayşe Köseyener, Av. Kemal Koranel ve Av. Şırahbil Emre Acer ile İSTAC Yönetim üyeleri Av. Mehmet Rifat Bacanlı ve Hakan Öztatar da hazır bulundu.

Protokol uyarınca Ankara Barosu bünyesinde kurulacak İSTAC Ankara İrtibat Bürosu, bir ay içerisinde faaliyete geçecek. İSTAC’a yapılacak başvurular, bu büro üzerinden gerçekleştirilebilecek.

İSTAC Ankara İrtibat Bürosu, ISTAC Tahkim Kuralları’na göre yapılan başvurularda başvuru dilekçesi ve eklerini kabul edecek; bunların dijital kopyasını elektronik ortamda aynı gün, asıllarını da en geç bir iş günü içerisinde kuryeyle ISTAC Genel Sekreterliği’ne gönderecek.

TARİH: 29 Kasım 2017

YER: ABEM