İŞÇİLİK ALACAKLARI, TRAFİK VE İŞ KAZALARINDAN KAYNAKLI TAZMİNAT HESAPLAMALARI YAPAN TAZMİNAT.COM VE BAROMUZ ARASINDA YAPILAN ANLAŞMA KAPSAMINDA; 01/01/2022 TARİHİNE KADAR, TAZMİNAT.COM SINIRSIZ ÜYELİĞİ ÜYELERİMİZE ÜCRETSİZ OLARAK TAHSİS EDİLMİŞTİR

Baromuz ile işçilik alacakları, trafik ve iş kazalarından kaynaklı tazminat hesaplamaları yapan Tazminat.com arasında yapılan anlaşma kapsamında; Tazminat.com sınırsız üyeliği 01/01/2022 yılına kadar, Baromuza kayıtlı meslektaşlarımıza ücretsiz olarak tahsis edilmiştir. Stajyer avukatlarımıza ise bir yıllık sınırsız kullanım, ruhsat törenlerinde sertifika ile armağan edilecektir. Ücretsiz üyelik bitiminde dileyen meslektaşlarımız, 01/01/2024 tarihine kadar sınırsız üyeliği güncel fiyatından %50 indirimli olarak kullanabilecektir.

Ücretsiz kullanımdan yararlanabilmeniz için tazminat.com web sayfasında bulunan ödeme sekmesinde yer alan fatura bilgilerinin (kredi kartı bilgileri hariç) kaydedilmesi gereklidir. Ardından "Sınırsız Kullanım" Paketini seçmelisiniz. Tarafınıza kısa mesaj yolu ile gönderilen tek kullanımlık özel kodu, ödeme sayfasında bulunan kampanya kodu sekmesine yazıp, uygula tuşuna basmanız gerekmektedir.

Meslektaşlarımıza saygı ile duyurulur.

Tazminat.com Teknik Destek Hattı : 08508886580

ANKARA BAROSU