İNSANA, HAYVANA, ÇEVREYE YÖNELİK ŞİDDETİN ÖNLENMESİ İÇİN TÜRKİYE’DE VE DÜNYADA TOPLUMSAL İTTİFAK NASIL SAĞLANIR VE SÜRDÜRÜLÜR? KONULU ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ankara Barosu ve Şiddetsiz Toplum Derneği işbirliği ile düzenlenen “İnsana, Hayvana, Çevreye Yönelik Şiddetin Önlenmesi için Türkiye’de ve Dünyada Toplumsal İttifak Nasıl Sağlanır ve Sürdürülür?” konulu etkinlik, 23.06.2022 tarihinde ABEM Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Etkinliğin açılış konuş konuşmasını Şiddetsiz Toplum Derneği Başkanı Rıza Sümer yaptı.

Moderatörlüğünü uzman psikolog Şenay Ölmez’in üstlendiği etkinliğe konuşmacı olarak Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Üyesi Av. Ayşegül Karagöz, ODTÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Görevlisi Tülay Rojay, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Gökhan Bulut, Ankara Barosu Hayvan Hakları Merkezi Başkan Yardımcısı Av. Tuğba Gürsoy katıldı. Etkinliğin sonunda konuşmacılara plaketleri takdim edildi.