İCRALARDA YAŞANAN SORUNLAR ORTAK AKIL TOPLANTISINDA TARTIŞILDI

Ankara Barosu Başkanlığı, avukat ve avukat katiplerinin icra dairelerinde yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini tartışmak için ortak akıl toplantısı düzenledi.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) 27 Kasım 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıya Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Saymanı Av. Evrim Dost, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Kemal Koranel, Av. Özgür Ökmen ve Av. Çağrı Ayhan Şenel ile Baro’ya kayıtlı çok sayıda avukat katıldı.

Toplantıda, avukat ve avukat katiplerinin icra dairelerine alınmamasından kaynaklanan sorunlar masaya yatırıldı. Ankara Barosu Başkanlığı, icra dairelerinde yaşanan sorunları çözebilmek için yaptığı girişimler hakkında üyelerini bilgilendirdi ve avukatların çözüm önerilerini dinledi.

TARİH: 27 Kasım 2017

YER: ABEM