DUYURU

ANKARA BAROSU İLE TEOL DİL OKULLARI VE YURTDIŞI EĞİTİM ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Ankara Barosu ile TEOL Dil Okulları ve Yurtdışı Eğitim arasında, Ankara Barosu üyeleri, stajyer avukatlar, personel, eş, kardeş ve çocuklarına verilecek eğitim hizmetinin fiyatlandırılması kapsamında ilgili paketlerden yüzde on beş indirimli hizmet alınmasına yönelik işbirliği protokolü imzalanmıştır.
Protokole Ankara Barosu adına Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan imza koydu.
Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde 13 Mayıs 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilen imza töreninde, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Meltem Akyol, Av. Çağrı Eryılmaz, Av. Burcu Mine Gargın ile AVSA Başkanı Av. Evrim Dost hazır bulundu.

Protokole buradan ulaşabilirsiniz.