DUYURU

ALTERNATİF UYUŞMAZLIK ÇÖZÜM YOLLARI EĞİTİMİNE KATILIM BELGESİ VE "EY ÖZGÜRLÜK" RESİM SERGİSİ TEŞEKKÜR BELGESİ DAĞITIM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

28.06.2018 tarihinde düzenlenmiş "Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yolları" eğitimine katılan meslektaşlarımıza katılım belgesinin ve 25.06.2018 tarihinde düzenlenmiş "Ey Özgürlük" resim sergisini de gösterilen katkılardan dolayı teşekkür belgesinin dağıtımının yapıldığı tören, 6 Mart 2019 Çarşamba günü, Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Törenin açılış konuşmasını Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan yaptı. Törene Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Aşkın Demir, Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel, Yönetim Kurulu üyesi Av. Özgen Hindistan ile Ankara Barosu Staj Kurulu Başkanı Av. Özgür Ökmen katıldı.
Meslektaşlarımız belgelerini Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyelerinin elinden aldılar.