BÖLGE ADLİYE MAHKEMELERİ HUKUK VE CEZA PANELİ YAPILDI

Ankara Barosu’nun 5 Nisan Avukatlar Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Bölge Adliye Mahkemeleri Hukuk ve Ceza Paneli, 7 Nisan 2017 Cuma günü Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) yapıldı.

Açış konuşmasını Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’ın panelin Bölge Adliye Mahkemeleri Hukuk Oturumu’nun moderatörlüğünü, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Özgür Ökmen üstlendi. Bu oturuma Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi Başkanı Tülin Kurtoğlu ve Bölge Adliye Mahkemesi 18. Hukuk Dairesi Üyesi Hava Kandemir konuşmacı olarak katıldı.

Panelin Bölge Adliye Mahkemeleri Ceza Oturumu’nun moderatörlüğünü de Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan yaptı. Bu oturuma ise Bölge Adliye Mahkemesi 5. Ceza Dairesi Üyesi Gürsel Yalvaç ve Bölge Adliye Mahkemesi 8. Ceza Dairesi Üyesi Mehmet Tevfik Elmas konuşmacı olarak katıldı.

Paneli, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyeleri Av. Hamit Baykara, Av. Ayşe Köseyener, Av. Birgül Tavşan Kayıran ve Av. Çağrı Ayhan Şenel de izledi.

TARİH: 7 Nisan 2017
YER: ABEM