BASIN AÇIKLAMASI

YÜREĞİMİZ 8 YERİNDEN DAHA TUTUŞTU!

"Terör bitti", "terör bitecek" algısı yaratılmaya çalışıldığı şu günlerde Hakkari’den gelen haberle yüreğimiz sekiz yerinden daha tutuştu.

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Ortaklar Bölgesi’nde 2 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşen hain saldırıda altı askerimiz ve iki korucumuz şehit oldu; iki askerimiz de yaralandı.

Ankara Barosu olarak, hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Kurak, Er Erhan Karaca, Sözleşmeli Er Sercan Kara, Sözleşmeli Er Emre Karaaslan, Sözleşmeli Er Ömer Küçük, Sözleşmeli Er Tayfun Kavun, Korucu Osman Yeşil ve Korucu Alaattin Tekin’e Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve tüm yurttaşlarımıza başsağlığı; yaralılara acil şifa diliyoruz.

Teröre inat, bu ülkede barış içinde ve kardeşçe yaşama kararlığımızı bir kez daha vurguluyor ve aziz şehitlerimizin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz.

ANKARA BAROSU BAŞKANLIĞI