Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yapmış olduğumuz başvuru neticesinde, üyelerimizin salgından etkilenme riskini en aza indirebilmek amacıyla, talep eden merkez ilçelerdeki (Çankaya, Yenimahalle, Mamak, Altındağ, Keçiören, Pursaklar, Sincan, Etimesgut, Gölbaşı)  tüm meslektaşlarımızın ofisleri Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından ücretsiz olarak dezenfekte ettirilecektir. Başvuruda bulunmak isteyen meslektaşlarımızın  ad-soyad, sicil, büro adresleri ve irtibat numaralarını ankarabarosu@ankarabarosu.org.tr mail adresine bildirmeleri gerekmektedir. Meslektaşlarımıza saygı ile duyurulur.