AVUKAT HAKLARI MERKEZİ MERKEZ İÇİ EĞİTİMİ YAPILDI

Ankara Barosu Avukat Hakları Merkezi 19-21 Ocak tarihlerinde Eskişehir'de merkez içi eğitimini gerçekleştirmiştir.

Eğitimcilerden, Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan YAĞCI doğru iletişim teknikleri konusunda; İstanbul Barosu Avukatlarından Av. Ömer KAVİLİ usul hukuku, Avukat hakları ve avukatlık hukuku alanlarında; Avukat Hakları Merkezi'nin Başkanı Av. Tuncay IŞIK Avukat hakları,  meslektaşların yaşadığı güncel sorunlar ve bu sorunlara dair çözümleri konusunda verilen mücadeleler, merkezin işleyişi ve çalışma prensipleri konularında merkez üyelerine bilgi ve deneyimlerini aktarmışlardır.

Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve AHM' nin koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi olan Av. Çağrı Ayhan ŞENEL' in katılımıyla gerçekleştirilen eğitimin bitiminde ise eğitimcilere plaketleri; merkez üyelerine katılım ve teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.