AVUKATLIK BÜROLARININ DEZENFEKTE EDİLMESİ İÇİN BAROMUZ TARAFINDAN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIK İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA BAŞVURUDA BULUNULMUŞTUR

Bilindiği üzere Adli ve idari yargıdaki tüm işlemler ve icra işlemleri pandemi nedeniyle 15 Haziran tarihine kadar durdurulmuş olup, 15 Haziran itibariyle yargılama faaliyetleri tekrar başlayacaktır.Tüm işlemlerin durması nedeniyle kapalı durumda olan avukatlık bürolarının 15 Haziran itibariyle açılacak olması nedeniyle gerek avukat, stajyer avukat meslektaşlarımız ile personellerin gerekse  vatandaşlarımızın salgından etkilenme riskini en aza indirebilmek bakımından, Avukatlık bürolarının dezenfekte edilmesi için Baromuz tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na başvuruda bulunulmuş olup, gelecek cevap tüm meslektaşlarımıza bildirilecektir.Meslektaşlarımıza saygı ile duyurulur.