AVSA’NIN İLK SERTİFİKA PROGRAMLARI TAMAMLANDI

Ankara Barosu Avukatlık ve Staj Akademisi (AVSA) tarafından düzenlenen İşçilik Alacakları Hesap Bilirkişiliği Eğitimi ve İş Kazalarından Doğan Tazminat Alacakları Aktüeryal Hesap Bilirkişiliği Eğitimi sertifika programları, 23 Ocak – 2 Şubat 2017 tarihleri arasından Kahya Otel’de gerçekleştirildi.

İşçilik Alacakları Hesap Bilirkişiliği Eğitimi ve İş Kazalarından Doğan Tazminat Alacakları Aktüeryal Hesap Bilirkişiliği Eğitimi programlarına katılan avukatlara sertifikaları, 2 Şubat 2017 Perşembe günü düzenlenen törende verildi.

İşçilik Alacakları Hesap Bilirkişiliği Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan Av. Mehmet Ali Eser, Av. Arife Türkmenoğlu, Av. Sennur Arık Mustafaoğlu, Av. Banu Kurtay Yener, Av. Safiye Gümüş, Av. Akın Savaş Ataç, Av. Fatime İnci Önoğlu, Av. Demet Reçber Öztürk, Av. Nermin Şimşek, Av. Afet Güngör, Av. Özlem Yılmaz, Av. Günçe Çetin, Av. Esra Öztürk Arar, Av. Kadir Şahin, Av. Mertcan Meta, Av. Elif Gamze Sağkan, Av. Rukiye Aslan, Av. Gülşah Akcan, Av. Betül Çetin, Av. Mustafa Abbak, Av. Hürmüz Biçer, Av. Müge Bozkurt, Av. Fatih Türkmen, Av. İrfan Kulaksız, Av. Mehtap Sever, Av. Nezahat Önder ve Av. Çiğdem Başkent ile İş Kazalarından Doğan Tazminat Alacakları Aktüeryal Hesap Bilirkişiliği Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan Av. Veli Çavdar, Av. Ekin Dilara Coşkun, Av. Serkan Koluaçık, Av. Nurdan Ayşe Öztürk, Av. İnsel Alpaslan, Av. Hatice Kıvılcım Özer, Av. Ahmet Kemal Fendoğlu, Av. Ahmet Selçuk Gök, Av. Halil Nejat Arslan, Av. Bülent Kılınç, Av. Ertan Demirezen, Av. Akif Erdoğan, Av. Sevda Alabay, Av. Musa Teberoğlu, Av. Olcay Çetin Öz, Av. Sezgin Baytok, Av. Semanur Dede, Av. Çiğdem Utku Bilgiç, Av. Mehmet Ertuş, Av. Rıdvan Osmanoğlu, Av. Yasemin Esen, Av. Aysun Tezcan, Av. Pelin Kaya, Av. Fatih Aktaş, Av. Gizem Ünsal,  Av. Şebnem Doğan, Av. Damlanur Koca ve Av. Özge Köksal Mutlu’ya sertifikalarını, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Kemal Koranel, AVSA Başkanı Av. Samiye Eyuboğlu ve AVSA Yönetim Kurulu üyeleri verdiler.

TARİH: 2 Şubat 2017
YER: Kahya Otel