AVSA’NIN İLK SERTİFİKA PROGRAMLARI BAŞLADI

Ankara Barosu Avukatlık ve Staj Akademisi (AVSA) tarafından düzenlenen İşçilik Alacakları Hesap Bilirkişiliği Eğitimi ve İş Kazalarından Doğan Tazminat Alacakları Aktüeryal Hesap Bilirkişiliği Eğitimi sertifika programları, 23 Ocak 2017 Pazartesi günü Kahya Otel’de başladı.

Sertifika programlarının açılışını, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran ve AVSA Başkanı Av. Samiye Eyuboğlu yaptı.

30’ar avukatın katıldığı sertifika programları, 2 Şubat 2017 Perşembe günü son bulacak.

Eğitim danışmanlığını Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Akın’ın üstlendiği İşçilik Alacakları Hesap Bilirkişiliği Eğitimi’nde, Yargıtay Onursal Üyesi Nesrin Uygur Yeşil, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhittin Astarlı, Av. Oral Özbaş ve Av. Perihan Evren Aksoy eğitmen olarak görev alacak.

Eğitim danışmanlığını yine Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Akın’ın üstelendiği İş Kazalarından Doğan Tazminat Alacakları Aktüeryal Hesap Bilirkişiliği Eğitimi’nde ise Yargıtay Onursal Üyesi Nesrin Uygur Yeşil, Yargıtay Onursal Üyesi Fatih Arkan, Av. Dr. Sami Narter ve Av. Başak Dalkıran eğitmen olarak görev alacak.

TARİH: 23 Ocak – 2 Şubat 2017
YER: Kahya Otel