AV. MEHMET SAMİM GEREDELİ´NİN KATİLLERİNİ LANETLİYORUZ

Kocaeli Barosu'na kayıtlı meslektaşımız Av. Mehmet Samim Geredeli'nin, bürosunda uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Ankara Barosu olarak, değerli meslektaşımıza Tanrı'dan rahmet; ailesine, yakınlarına, Kocaeli Barosu'na ve tüm yargı camiasına başsağlığı diliyoruz.

Av. Mehmet Samim Geredeli'ye yönelik silahlı saldırıyı nefretle kınıyoruz. Meslektaşımızın katilinin, işbirlikçileriyle birlikte bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini ve sebebi anlaşılamayan bu cinayetin tüm yönleriyle aydınlatılmasını talep ediyoruz.

Yargının kurucu unsuru olan bağımsız savunmayı temsil eden ve kamu görevi yapan avukatlara yönelik giderek artan saldırıların kabul edilemez olduğunu, bu vesileyle bir kez daha vurguluyoruz.

ANKARA BAROSU BAŞKANLIĞI