ANTALYA BAROSU’NDAN ANKARA BAROSU’NA ZİYARET

Antalya Barosu Başkanı Av. Polat Balkan, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’ı 16 Haziran 2017 Cuma günü ziyaret etti.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) gerçekleşen ziyarette, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hamit Baykara da hazır bulundu.

Av. Hakan Canduran ve Av. Polat Balkan, ziyaretin ardından Ankara Barosu’nun avukatların duruşma bilgilerini akıllı cep telefonlarından takip edebilmelerini sağlamak amacıyla geliştirdiği Mobil Avukat İletişim (mAV-i) uygulamasının Antalyalı avukatlar tarafından da kullanılabilmesini sağlamak amacıyla Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Ankara Barosu ve Antalya Barosu, mAV-i uygulamasının ortak kullanımına ilişkin işbirliği protokolü imzalamıştı.

Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi gerekli teknik düzenlemeleri gerçekleştirdikten sonra Antalya Barosu’na kayıtlı avukatlar da duruşma bilgilerini mAV-i aracılığıyla akıllı cep telefonlarından takip edebilecekler.

TARİH: 16 Haziran 2017
YER: ABEM / Adalet Bakanlığı