ANKARA UZLAŞTIRMA EĞİTİMİ YAPILDI

Ankara Barosu Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Merkezi tarafından avukatlara yönelik düzenlenen Uzlaştırma Eğitimi, 6 Şubat 2017 Pazartesi günü Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) yapıldı.

Açış konuşmasını Ankara Barosu Saymanı ve Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi Av. Evrim Dost’un yaptığı eğitim programında, Doç. Dr. Olgun Değirmenci, Cumhuriyet Savcısı Tuncay Başaran, Avukat ve Arabulucu Okşan Gülşen Uz ile Avukat ve Arabulucu Pınar Uysal eğitmen olarak görev aldı.

Uzlaştıra Eğitimi’ne katılan avukatlar, Ankara Barosu tarafından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Barosu’nca görevlendirilmek üzere hazırlanan Uzlaştırmacı Listesi’ne kayıt yaptırabilecekler.

TARİH: 6 Şubat 2017
YER: ABEM