ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCISI SAYIN YÜKSEL KOCAMAN VE ADALET KOMİSYONU BAŞKANI SAYIN FARUK ŞENERDEN ANKARA BAROSUNA AVUKATLAR GÜNÜ ZİYARETİ

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCISI SAYIN YÜKSEL KOCAMAN VE ADALET KOMİSYONU BAŞKANI SAYIN FARUK ŞENER’DEN ANKARA BAROSU’NA AVUKATLAR GÜNÜ ZİYARETİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman ve Ankara Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Faruk Şener, 5 Nisan 2019 Cuma günü, Ankara Barosu’na Avukatlar Günü’ne yönelik kutlama ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Saymanı Av. Hava Orhon, Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Özgen Hindistan, Av. Güzin Tanyeri, Av. Çağrı Eryılmaz ve Av. Burcu Mine Gargın hazır bulundu.